Bonus på alla köp

60 dagar öppet köp

Personliga erbjudanden och medlemspriser

Som medlem samlar du bonuspoäng på alla dina köp, både i våra butiker och på byggfabriken.com. 1 krona ger 1 poäng och bonusen är på 3%. Alla köp är bonusgrundande. Dessutom får du som medlem personliga erbjudanden och förmånliga rabatter. Att vara med i Byggfabrikens kundklubb är alltid kostnadsfritt. Registrera ditt medlemskap på vår hemsida eller i våra butiker.

Medlemsvillkor

Medlemsvillkor med hänvisning till GDPR och vår integritetspolicy (gäller fr.o.m. 2019-12-01) som utförligt beskriver hur vi sparar och analyserar din personliga information. 

Till Integritetspolicyn

Allmänt  

Villkoren gäller för medlemmar i Byggfabrikens Kundklubb. Som medlem samlar du bonuspoäng på alla dina inköp, både i våra butiker och på våra webbplatser byggfabriken.com och auro.se. Dessutom får man som medlem exklusiva erbjudanden och förmånliga rabatter. Villkor kan komma att uppdateras, aktuella medlemsvillkor finns på www.byggfabriken.com/kundklubb.

Klubbmedlem 

Att vara med i Byggfabrikens Kundklubb är alltid kostnadsfritt. För att bli medlem måste du fyllt 16 år och ha ett svenskt personnummer. Medlemskapet är kortlöst och du identifierar dig att ange ditt personnummer i kassan när du handlar för att registrera dina köp och ta del av rabatter. För att kunna administrera ditt medlemskap behöver vi din e-postadress, ditt personnummer och ett mobilnummer. Ditt medlemskap är personligt och får inte överlåtas till någon annan. Ansök på vår hemsida eller i någon av våra butiker. 

Bonus 

Alla köp i våra butiker och i vår webbutik är bonusgrundande, undantaget köp av presentkort. 1 krona ger 1 poäng och bonusen är på 3%. Det bonusgrundande beloppet räknas på priset efter eventuella rabatter. Fraktkostnader är inte bonusgrundande. För att registrera ditt köp behöver du identifiera dig med ditt personnummer, både i våra butiker och i webbutiken. Bonuscheckarna betalas ut kvartalsvis. Minsta bonusbelopp är 30 kronor vilket motsvarar 1000 poäng. Bonuscheckar kommer i valörer om 30, 60, 120, 500 och 1000 kronor. Återstående poäng sparas till nästa bonusutbetalning. Du kan använda bonuscheckarna i våra butiker och i webbutiken. För att kunna hantera dina poäng och bonus behöver vi behandla dina personuppgifter, kontaktuppgifter och köphistorik.

Kundklubb 

För att kunna erbjuda dig personliga erbjudanden och förmåner kommer vi behandla de personuppgifter som du väljer att dela med oss så som namn, medlemsnivå, födelsedatum, kön, kontaktuppgifter, köphistorik. Baserat på dina uppgifter vi samlar in utför vi analyser som kan resultera i att du sorteras in i en kundgrupp eller får en unik profil. Insikterna från analysen ligger till grund för vår kommunikation till dig och används för att kunna ge dig personliga erbjudanden och anpassade förmåner. Du får även anpassade nyheter, produktrekommendationer, inspiration och inbjudningar till arrangemang. 

Dina uppgifter 

Vi kommer i första hand att samla in din information direkt från dig men för att kontrollera att vi har rätt adressuppgift till dig kan vi också behöva kontrollera informationen mot offentliga register. Vi sparar uppgifterna till dess att medlemskapet avslutas. En fullständig information om hur vi använder dina personuppgifter finns samlade i vår integritetspolicy. För att underlätta för dig som medlem att utnyttja din bonus och andra förmåner kommer vi kommunicera med dig, främst via e-post. Vill man inte ta emot erbjudanden eller information om bonus via e-post kan man välja bort det, i det fallet får man prata direkt med butikspersonalen för att få information om sitt eventuella bonussaldo. 

Ansvar och uppsägning av medlemsskap 

Ditt medlemskap i kundklubben gäller tills vidare. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap genom att kontakta oss på kundtjänst. Vid avslut av medlemskap raderas alla personuppgifter som har samlats in och behandlats för att uppfylla dessa medlemsvillkor. Eventuella innestående poäng och bonus förfaller vid avslut av medlemskap. Vi förbehåller oss rätten att säga upp ett medlemskap vid misstanke om missbruk av medlemskapet. 

Rättigheter 

Vi behandlar dina personuppgifter för att uppfylla våra åtaganden till dig som medlem. Du kan närsomhelst välja bort att ta emot erbjudanden och medlemsinformation som kommuniceras per e-post, men ändå vara medlem. Du kan när som helst avsluta ditt medlemskap hos Byggfabriken, vi kommer då att ta bort dina personuppgifter som är kopplade till ditt medlemskap. Läs mer om Byggfabrikens integritetspolicy här

Frågor? 

Frågor om ditt Byggfabrikens kundklubb eller ditt medlemskap, ta kontakta med oss på kundklubb@byggfabriken.com eller 040 643 06 00.