Vår i Stockholmsbutiken!

Byggfabrikens stockholmsbutikByggfabriken i StockholmByggfabriken i StockholmstockholmsbutikenByggfabriken i StockholmByggfabriken i Stockholm, SekelskifteskökByggfabriken i Stockholm, SekelskifteskökApril månad har minsann bjudit på riktigt aprilväder. Ena dagen spritter vårkänslorna i kroppen, andra dagen är mulen och grå. Men i Stockholmsbutiken spirar våren lite försiktigt, solen strålar letar sig in och får linsåpeflaskorna att glänsa bärnstensfärgat.

För just våren är linsåpans och linoljefärgens tid. Golv ska sopas och skuras, fönster ska renoveras och färg bättras på. I vår Stockholmsbutik på Högbergsgatan 29, mellan Götgatan och Katarina kyrka, doftar det såpskurat och trä. Här kan du komma in för en stunds lugn botanisering bland beslag, färg, golv, inredning och inspiration.

I köksrummet har vi två utställningskök, ett i sekelskiftesstil och ett i traditionell funkisstil. Kom in och känn på den gedigna kvaliteten, helt i massivt trä med originalprofiler och linoljefärg. Slå dig ner en stund i vår fåtölj, insup atmosfären och bläddra i inspirationsböcker.

Och inte minst får ni hjälp av vår kunniga butikspersonal; Malin, Helen, Björn, Sofia, Ann-Sofie och Frida. Välkommen, våren!

En kommentar till “Vår i Stockholmsbutiken!

  • 20 oktober 2012 kl 10:39
    Direktlänk

    Riktigt fina klassiska luckor, gillar verkligen när det är glas partier i köksluckorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.