Presentstips: Listiga krokar!

MässingskrokVad ger man till den som inte redan har allt, men som inte vill ha allt, utan bara det bästa? Kanske den där speciella kroken som passar i tjugotalshallen? Eller ett helt gäng krokar och en kroklist? Krokar och hängare kan man inte få för många av; det finns alltid något att hänga upp; väskor, halsdukar, klädombyten och morgonrockar.
Krok 575-234Krok 575-231En lite lyxigare krok gör sig bra som solitär, andra krokar kan sitta många på en rad. Gemensamt för alla våra krokar är att de är tillverkade helt enligt sitt original, krokar som fanns i svunna tider, och även materialen är de samma, oftast mässing eller förnicklad mässing.

Kroklist 648-221Kroklisten i massiv ek finns i tre olika storlekar och är till för att fästa upp krokar och hängare på ett smidigt sätt! Många krokar har nämligen flera hål, och för att sätta upp några stycken krävs att man borrar många hål -i en vägg som kanske inte alls är lämpad för detta. Sätt en kroklist på väggen i stället, och förborra sedan små hål i kroklisten och sätt upp de krokar du har valt! Perfekt som klädhängare i t.ex hallen.

Krok 575-222Krok 575-221Sätt t.ex. tre st klassiska klädkrokar med hattkrok på en mellanstor kroklist.

Krok 575-322Krok 575-302 Eller några riktigt gammaldags trådkrokar med skäggig gubbe, eller varför inte enkla trådkrokar som kan sättas omlott i dubbla rader!

Klädhängare 596-101
En genial klädhängare är den utfällbra hängaren för galgar. I utfällt läge (22 cm) rymmer den 6 st galgar, och med ett enkelt handgrepp fälls den ner och tar ingen plats alls! Finns både i mässing och förnicklat.

Du hittar massor med fler gammaldags och klassiska krokar och hängare i vårt sortiment, det är bara att välja och vraka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.