En knoppvägg i hallen!

Lite inspiration! Gör en knoppvägg för kläder väskor och småsaker. Här har vi målat väggarna i två olika färgvarianter av vår egen färgskala för ekologisk väggfärg – med en twist! Vi har nämligen målat varje vägg i två olika kulörer och tonat dem uppifrån och ner, lite på sniskan.

På den översta bilden är väggen är målad med sommargul som övergår i pastellgul. På den undre bilden är det puderrosa som övergår i pastellrosa. Lite klurigt var det att få till övergången mjukt, vi spädde färgen med lite vatten och använde en svamp för att få till toningen.

På väggen har vi satt stora förnicklade knoppar som är stora nog att hänga både jackor och väskor på. De här knopparna är 40mm i diameter i gjuten och svarvad förnicklad mässing och finns i ett prisvärt fempack! I fempacket medföljer även stift för uppsättning på vägg. Bara att borra och plugga med det som behövs för ditt väggmaterial, och skruva upp krokarna!

Ett nytt golvmönster har vi också! Mönstret heter ”Weimar”, ett klassiskt tjugotalstalsmönster som bl.a. återfinns i trapphallen på Bauhausskolan i Weimar. Bahausskolan var en berömd skola för konsthantverk, formgivning och arkitektur i tyskland mellan 1919-1933. Walter Gropius startade skolan 1919 i Weimar, därför har vi döpt mönstret till just Weimar!

Och så namnskylten med svart pannå! Pigga upp dig själv med ett glatt meddelande i denna klassiker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.