Bondsk lyxsnabbmat på Vigårda.

Restaurang Vigårda, Mood StockholmRestaurang Vigårda, Mood StockholmRestaurang Vigårda, Mood Stockholm

Restaurang Vigårda, Mood StockholmRestaurang Vigårda, Mood StockholmRestaurang Vigårda, Mood StockholmI nya gallerian MOOD i centrala Stockholm har man skapat en alldeles speciell atmosfär med fokus på kvalitet.

I ”snabbmatsrestaurangen” Vigårda, som drivs av bland andra mästerkocken Melker Andersson, har arkitekterna DinellJohannson skapat inredningen i riktigt härlig gammal stil med hjälp av Byggfabrikens sortiment. På golvet har man fått den rätta känslan med ett Victorian floor tiles-golv i mönstret York med bårdmönstret Kingsley. De kakelklädda väggarna har fått en varm ton av kakel i tonen Colonial white.

Andra smådetaljer från oss är lamphållare i porslin med tvinnad guldgul textilkabel. De här fina små lamporna går att kombinera med flera olika färger på lampsladdar, och med glödlampor i olika storlekar och former kan man variera dem i det oändliga. I våra butiker har vi ett mycket bra urval av glödtrådslampor; klotformade, päronformade, lyktlampor och speciallampor med gammaldags glödtråd, alla godkända för användning.

Och maten då? Den är såklart suverän!

(foto: Sara Danielsson för Vigårda)

En kommentar till “Bondsk lyxsnabbmat på Vigårda.

  • 6 januari 2013 kl 01:44
    Direktlänk

    Hej! Hur får man tag på lamporna som hänger i fönstren (de små svarta) hos Vigårda?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.