Detaljer för badrummet

Beslag, av olika slag som toalettpappershållare, knoppar och krokar, med skåp och speglar, skapar tillsammans helheten i badrummet och ger det karaktär. Som allra finast blir det när man precis lyckas pricka in originalstil kombinerat med den egna smaken!

Fundera kring vilka behov som finns i badrummet i form av förvaring och möjligheter att hänga upp handdukar och badrockar.

Förvaring av extra handdukar. Kul och kreativt användande av hatthylla. Vår hatthylla Funkis  eller Deco skulle passa bra för ändamålet!

Funkis i lite modern industritappning. Field Tile i Brilliant white med cementgrå fog. Badrumsskåp i vitlackerad plåt med spegeldörr som på ett enkelt sätt gömmer undan flaskor och burkar. I spegeln skymtas en högspolande wc.

KällalyktaBadrumslampa

Finns det tillräcklig belysning men som inte bländar nyvakna ögon? Källarlyktan finns både som rak och vinklad. Badrumslampa Blomberg finns både i förnicklat och som här i obehandlad mässing.

Badrum med mässingsdetaljerI badrummet går oxideringen hos mässing lite snabbare än i andra rum som syns tydligt på duschblandaren i detta badrum. I vårt sortiment hittar du duschblandare i originalstil. De finns att beställa i både obehandlad mässing och kromade.

2 kommentarer till “Detaljer för badrummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.